Oikeudelliset tiedot

OmaDigi, sen nimi, brändi, logo, oppaat ja muut oikeudet/materiaalit ovat sen omaisuutta, eikä niitä saa julkaista tai kopioida ilman lupaa. OmaDigi pidättää oikeuden opetussisällön muutoksiin, eikä vastaa jos palveluiden tai sovellusten tuottajat muuttavat/päivittävät sovelluksiaan erilaisiksi, kuin tässä oppaassa on esitetty. Ympäristön sisältö on päivityksistä huolimatta aina oman aikansa tuote.

WhatsAppTM on osa Facebookia. Sen nimi logo ja muut materiaalit ovat WhatsAppin omaisuutta. WhatsApp ei ole osallistunut, tukenut tai kustan- tanut tässä kirjassa esitettyjä materiaaleja, eikä oppaan sisältö liity WhatsApp -liiketoimintaan. Materiaaleissa käytetyt tuotemerkit, brändit ja kuvat ovat vain esimerkkitarkoituksessa käytettyjä.

GoogleTM, AndroidTM, Play KauppaTM, GmailTM ym. ovat Google LLC:n tuote- merkkejä ja omaisuutta. Opetussisältö ei ole Googlen kustantamaa, tukemaa eikä liity Google LLC:n toimintaan mitenkään. Materiaaleissa käytetyt Google LLC:n tuotemerkit, brändit ja kuvat ovat vain esimerkkitarkoituksessa käytettyjä.

iPhone, iOS, App Store ja muut ovat Apple Inc. tuotemerkkejä ja omaisuutta. Tämän oppimisympäristön materiaalit eivät ole Apple Inc. kustantamia, tukemia eivätkä liity millään tavalla Apple Inc toimintaan. Materiaaleissa käytetyt Apple Inc. tuotemerkit, brändit ja kuvat ovat vain esimerkkitarkoituksessa käytettyjä.

Opetusvideoiden musiikki: Background by fire; Soundcloud. https://soundcloud.com/user-493502486

Kaikki muut tavaramerkit ja tekijänoikeudet ym. ovat omistajiensa omaisuutta.

Jos koet, että opetussisältömme rikkoo omistamaasi/hallinnoimaasi tuote- tai tavaramerkkiä tai muuta oikeutta, pyydämme ottamaan alla olevilla yhteystiedoilla yhteyttä meihin, niin neuvottelemme kanssanne tavaramerkin käyttöoikeudesta tai poistamme tavaramerkin sivuiltamme, ja tulevista materiaaleistamme. OmaDigi ei pyri omimaan tekijänoikeuksia mihinkään toisten tekemään materiaaliin.

Yhteystiedot:
Jarmo Hirvonen
Yrittäjä, OmaDigi
+358 45 251 2556
jarmo(at)omadigi.fi